Komoly igazolással erősít a Zugló Expressz!

Nagy büszkeséggel jelenthetjük be – immáron hivatalosan is – hogy sikerült megerősíteni kis csapatunk keretét! De még hogy! A tavaly is nagy sikerű Családi Napon ismét megmérettetjük futballtudásunk (itt most igyekszünk nem nevetni, pedig erős a késztetés) és megnehezíteni nem csak a Zugló Darazsak, de minden ellenfél dolgát! Alapvető célkitűzésünk, hogy jól érezzük magunkat, ha közben megnyerjük a tornát, hát istenem, azért örülünk majd annak is…

Kissé átalakult csapatunk kapuját a tavalyi házi gólkirály, Szikla védi majd, aki előtt Sipi és Peti, a házi Pepe biztosítja majd a sziklaszilárd (éééérted, SZIKLAszilárd) védelmet. Ezalatt Iron fog fölöslegesen mindenhová futni, ahol nem kéne lennie, hogy aztán a fehér Coulibaly, BDK és az új sztárigazolásunk lődözze majd a csapatot a csillagos égig! Extra taktikai fegyverként az örökifjú Emile Heskey zuglói mása, Imi is riogatja majd a kapusokat!

Nem húzzuk tovább az időt, íme a várva várt bejelentés: sikeres orvosi ellenőrzésen átesett (él és mindkét lába működik) és immár csapatunk vadonatúj tagja: Földesi Gergely! Rutinjával és gólérzékenységével mindenképp erősödött a keretünk – arról nem is beszélve, hogy süldőkorunkban is rúgtuk már együtt egymást a bőrt, így nagyon örülünk, hogy idén a mi színeinket képviselheti!

Amire pedig még számítani lehet:

– Futballbajnokság, családdal, barátokkal, barátságos családokkal, családias barátokkal
– Luftok, rossz passzok, kapufák
– Bográcsozás
– Női mérkőzés
– Iron indokolatlanul elneveti magát meccs közben
– Sipi és Geri valami Unitedről hadovál
– Coulibaly
– “Most akkor csináljuk úgy, hogy mi rúgunk többet”
– “Futni kell, ütközni kell!”
– Videós összefoglaló? (meglátjuk idén eszembe jut-e kamerázni (valószínűleg nem))
– Csupa móka és kacagás

Sok szeretettel várunk mi is mindenkit és szívesen fogadunk mindenfajta visszajelzést, ötletet, konstruktív javaslatot, ingyen italt és úgy általában véve minden effélét vasárnap! BVSC Family, get together!

Időpont: 2014.06.15. (vasárnap) 10:00
Helyszín: Szőnyi úti szentély

3 thoughts on “Komoly igazolással erősít a Zugló Expressz!”

    1. Egészen biztosan! Kérdezd meg milyen csapatok vannak, itt: facebook.com/bvsc1911
      Ha nem sikerül senkivel sem egyeztetni akkor se keseredj el, gyere el bátran, majd valamelyik csapat befogad! 😉

Leave a Reply